
با رایزنی مسئول مددکاری اجتماعی و حضور شکات ۸ زندانی به همت رئیس و مددکار بازداشتگاه مرکزی ارومیه بدون پرداخت وجه ریالی از بابت ضرر و زیان رضایت خود را اعلام کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندان های استان آذربایجان غربی ، با شناسایی مددجویان نیازمند و رایزنی برای جلب رضایت از شکات مددکار اجتماعی به همراه رئیس بازداشتگاه مرکزی ارومیه مقدمات حضور ۶نفر از شکات را فراهم نموده و ضمن صحبت با آنان و تعهدات عدم تکرار عمل مجرمانه از سوی متهمین مقدمات آزادی آنان را قبل از صدور رای محکومیت فراهم نمودند.
پیمان خانزاده رئیس بازداشتگاه مرکزی ارومیه با اعلام این خبر گفت: در صورت اطمینان از عدم تکرار جرم با مشاوره های مددکاری بخصوص متهمین بدون سابقه برای جلب رضایت از شکات و آزادی به موقع مددجوی تلاش هدفمندی می کنیم تا این امر مهم محقق گردد.
وی گفت : در هفته گذشته با شش نفر از شکات صحبت های مقدماتی انجام دادیم و به محض حضور در بازداشتگاه و ملاقات با فرد زندانی و اطمینان از عدم تکرار جرم رضایت بی ثید و شرط خود را اعلام داشتند .
خانزاده ادامه داد: شش نفر شاکی با اعلام گذشت از میلغ ضرر و زیان بیش از ۱ میلیارد ریالی خود به ۸ متهم زندانی در بازداشتگاه اعلام رضایت کردند که ضمن ثبت و پیگیری از سوی مددکاری مقدمات آزادی سریع آنها آغاز شده است.
خانزاده گفت: یکی از شکات خیّر ضمن گذشت از مبلغ ۳۰۰میلیون ریالی ضرر و زیان خود متعهد شد مددجوی جوان را بعد از آزادی در کارگاه خود با حقوق و مزایای خوب مشغول کار کند .
مقدمات آزادی ۸ زندانی که رضایت آنها در سه روز گذشته با همت مسئولین و مددکار بازداشتگاه ارومیه اخذ شده از امروز با طی روند قانونی و نظر مراجع قضایی آغاز شده است .
انتهای خبر/
نظر شما