در راستای اولویت سوم سازمان زندان های کشور روزانه از هر بند زندان مرکزی تعدادی از مددجویان از مراحل پخت غذای روزشان بازدید می کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندان های استان کرمانشاه، در راستای اولویت سوم سازمان زندانها و آشنایی زندانیان با فرایند پخت غذا با هماهنگی به عمل آمده از همه بندهای زندان مرکزی کرمانشاه تعدادی از زندانیان به عنوان نماینده بند از آشپزخانه زندان مرکزی و مراحل پخت غذا بازدید کردند و همچنین مسئول آشپزخانه زندان ضمن تشریح مراحل پخت غذا، توضیحات لازم در خصوص کیفیت مواد غذایی، بهداشت، دیگ های بزرگ صنعتی، تجهیزات و وسایل قابل استفاده برای پخت غذا را ارائه کرد.
انتهای خبر/
نظر شما