برگزاری جشنواره غذاهای سنتی کارکنان زن زندان‌های استان اصفهان

همزمان با هفته ی ناجا، جشنواره غذاهای سنتی (آش بومی-محلی) کارکنان زن زندان های استان اصفهان به میزبانی زندان مرکزی برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندان های استان اصفهان، به مناسبت هفته ی ناجا ،اداره کل زندان های استان به میزبانی زندان مرکزی ، جشنواره ای را با عنوان غذاهای سنتی و با محوریت پخت آش های بومی – محلی بین کارکنان زن زندان های استان برگزار کرد. در این جشنواره چهارده نفر از کارکنان زن اداره کل زندان ها، زندان مرکزی ، اردوگاه حرفه آموزی و زندان زنان شرکت داشتند که غذاهایی چون کشک و بادمجان ، آش رشته ، آش دوغ ، آش ترخینه ، آش کشک ، آش بادمجان و آش قورت قله (آش محلی اردبیل) طبخ شد. در این جشنواره که مدیرکل زندان های استان و معاونین و حجت الاسلام مظاهری ، دبیرستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان نیز حضور داشتند ، غذاهای طبخ شده به وسیله کارشناس صنایع غذایی از اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان داوری شد و به نفرات برتر جوایزی اهدا گردید.

انتهای خبر/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha