دوره آموزشی «ارتقاء کیفیت غذای زندانیان» در ندامتگاه تهران‌بزرگ برگزار شد

با حضور سامان گلریز سرآشپز بین المللی کشور، ارتقاء کیفیت غذای زندانیان در ندامتگاه تهران بزرگ آموزش داده شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندان‌های استان تهران، دوره آموزش "ارتقاء کیفیت غذای زندانیان استان تهران" با حضور آشپز، سرآشپز و مسئولین پشتیبانی زندان‌های استان تهران با تدریس کارشناس آشپزی، سامان گلریز در ندامتگاه تهران بزرگ برگزار شد.

معاون اداری مالی اداره کل زندان‌های استان تهران هدف از برگزاری دوره" ارتقاء کیفیت غذا " را در راستای اولویت‌های سازمانی عنوان کرد و افزود: با توجه به برنامه‌های سازمانی در خصوص ارتقاء کیفیت غذای زندانیان با جذب تعدادی آشپز، زندان‌های استان دارای سر آشپز و آشپز شیفت شدند و در طول شبانه روز در زندان‌ها حضور دارند.

فتحی گفت: با استفاده از اساتید بین المللی و برگزاری کلاس‌های آموزشی، تکنیک‌های لازم آشپزی در جهت ارتقاء کیفیت غذا به آشپز و سرآشپزان زندان‌های استان تهران داده شد تا سهم شایسته ای در تکریم ارباب رجوع داشته باشیم.

گفتنی است با حضور سامان گلریز این دوره آموزشی به صورت نوبه‌ای در زندان‌های استان تهران برگزار می شود.

انتهای خبر/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha