چرخه پخت غذا در زندان‌های استان اردبیل

«بهبود و ارتقای کیفیت غذای زندان‌ها» به عنوان اولویت سوم از اولویت‌های دهگانه سازمان، نتایج ارزنده‌ای چون به حداقل رسیدن دورریز غذا، کاهش بیماری‌های گوارشی و عفونی در بین زندانیان، صرفه‌جویی در هزینه‌ها و نهایتا رضایت‌مندی گروه‌های هدف را در زندان‌های استان اردبیل به دنبال داشته است. در این نماهنگ سعی کرده‌ایم تا گوشه‌ای از چرخه پخت غذا از تهیه مواد اولیه تا توزیع در بین مددجویان را نشان دهیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha