
مدیر کل زندان های خراسان جنوبی باهمراهی رئیس اداره مرکز مراقبت بعداز خروج زندان های استان و سرپرست انجمن حمایت بیرجند از دو خانواده زندانی نیازمند در بیرجند سرکشی و گفت: دغدغه های شما خانواده زندانیان را متوجه هستیم و در کنار شما برای رفع مشکلات و نیاز ها ی جامعه هدف از هیچ گونه تلاشی دریغ نخواهیم کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندان های استان خراسان جنوبی، در راستای سرکشی های مستمر و مداوم مدیر کل زندان های خراسان جنوبی به اتفاق جمعی از همکاران در قالب«چهارشنبه های امام رضایی» ازدو خانواده نیازمند در مرکز استان سرکشی و از نزدیک وضعیت زندگی آنان را بررسی کرد.
«علی عبدی» مدیر کل زندان های استان خراسان جنوبی افزود: به منظور تحقق کمک و مساعدت مؤمنانه و دستگیری از نیازمندان، مستمر از سوی انجمن حمایت زندانیان و همراهی همکاران از خانواده های نیازمند زندانیان سرکشی بعمل آمده و مشکلاتشان بررسی می شود.
در این سرکشی با توجه به بیماری سرپرست خانواده کمک هایی از قبیل سبد غذایی،کمک هزینه درمان،اجاره بها وهمچنین هدایایی جمعا به ارزش دویست میلیون ریال اهداءو به خانواده دیگر نیز سبد غذایی به ارزش پانزده میلیون ریال اهداء و قول مساعدت در زمینه های درمان فرزند مددجو و کمک جهیزیه نیز داده شد. و همچنین با توجه به پیگیری های صورت گرفته مددجو به اندرزگاه اشتغال و حرفه آموزی زندان مرکزی معرفی می شود.
شایان ذکر است: برای فرزندان این خانواده ها هدایایی نیز اهداءشد.
انتهای خبر/
نظر شما