مددکاران در خط مقدم جبهه اصلاح و تربیت‌اند

معاون سلامت اصلاح و تربیت زندان‌های گلستان با بیان صعوبت و اهمیت کار مددکاری، آنان را سربازان خط مقدم اصلاح و تربیت دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندان‌های گلستان، جلسه هم‌اندیشی مددکاران با حضور معاون سلامت اصلاح و تربیت زندان‌های استان، رئیس مرکز خدمات اجتماعی و مراقبت بعد از خروج ، معاون سلامت، رییس و کارکنان واحد مددکاری زندان گرگان، برگزار شد.

در این نشست معاون سلامت اصلاح و تربیت گفت: شغل مددکاری در زندان با صعوبت همراه بوده و در عین حال بسیار مهم و حساس است.

حجت‌الاسلام علوی بیان اینکه گاهی افراد درون جامعه هم نیاز به مددکار دارند، افزود: زندانیان نیازمندترین افراد به خدمات اجتماعی و مددکاری هستند.

وی با اشاره به اینکه مددکاران در خط مقدم اصلاح و تربیت در زندان‌ها هستتد، اظهار کرد: مددکاران با شنیدن مشکلات زندانیان و نگاه دلسوزانه نقش موثری در گره‌گشایی از مشکلات زندانیان و آرامش جو روانی زندان جهت پیشبرد فعالیت‌های اصلاحی و تربیتی دارند.

علوی با تاکید بر کاهش آسیب‌های اجتماعی خانواده زندانیان، افزود: خدمات مددکاران به خانواده زندانیان در بیرون از زندان و رسیدگی به مشکلات آنان مهم و ضروری است.

معاون اداره کل زندان‌های استان در پایان این نشست ضمن قدردانی از زحمات مددکاران زندان‌های استان، نظرات و درخواست‌های مددکاران را شنید و حاضرین در این جلسه درخصوص موضوعات مطروحه تبادل نظر کردند.

انتهای خبر/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha