اعطای ۴۲ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به زندانیان آزادشده قزوینی

مدیرکل زندان های استان قزوین از پرداخت ۴۲ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به زندانیان آزاده شده در اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندانهای استان قزوین، فرهاد بهرامی در اولین کارگروه اشتغال زندانیان گفت: زندانیانی که مهارت‌های شغلی را در زمان تحمل حبس فرا گرفته‌اند؛ پس از آزادی، از تسهیلات خوداشتغالی استفاده می کنند.

وی افزود: این تسهیلات به آنها کمک می‌کند تا کسب‌وکاری راه‌اندازی کنند و منبع درآمدی برای خود داشته باشند.

مدیرکل زندانهای استان بیان داشت: در اولین کارگروه اشتغال سالجاری،

با پرداخت تسهیلات تا سقف یک میلیارد وپانصد میلیون ریال به ۲۸ نفر از زندانیان آزاد شده واجد شرایط مصوب گردید.

این مقام مسول اذعان داشت: یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های زندانیان پس از آزادی، داشتن شغلی پایدار و درآمدی مطمئن است تا بتوانند زندگی جدیدی را آغاز کنند. لذا امیدواریم‌ این تسهیلات بتواند به‌عنوان یک نقطه شروع مهم و امیدبخش برای آنها عمل کند.

انتهای خبر/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha