طرح اشتغال‌زایی برای زندانیان و نوسازی زیرساخت‌های زندان‌ها

در دیدار حمید وسکویی، سرپرست اداره کل زندان‌های گیلان، و هادی حق‌شناس، استاندار گیلان، راهکارهای کاهش جمعیت کیفری، نوسازی زندان‌های استان و تأمین منابع مالی لازم برای این اهداف مورد بحث قرار گرفت. 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندان های گیلان،در دیدار حمید وسکویی، سرپرست اداره کل زندان‌های گیلان، و هادی حق‌شناس، استاندار گیلان، راهکارهای کاهش جمعیت کیفری، نوسازی زندان‌های استان و تأمین منابع مالی لازم برای این اهداف مورد بحث قرار گرفت.


در این دیدار، حمید وسکویی با اشاره به چالش‌های موجود در زندان‌های گیلان، پیشنهاد اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی پایدار برای زندانیان را مطرح کرد. وی اظهار کرد:
برای کاهش بار اجتماعی و اقتصادی زندان‌ها، از سازمان منابع طبیعی استان گیلان درخواست زمینی به مساحت یک تا ده هکتار از اراضی کشاورزی داریم. این زمین‌ها قرار است برای کاشت درختان صنعتی و میوه‌ای مورد استفاده قرار گیرند تا علاوه بر ایجاد اشتغال مولد برای زندانیان، زمینه حضور سعادتمندانه آنان در جامعه نیز فراهم شود.

وی همچنین خواستار تخصیص اعتبارات لازم برای بازسازی و استانداردسازی فضاهای فیزیکی زندان‌ها شد و تأکید کرد: به‌روزرسانی زیرساخت‌های موجود و فراهم کردن شرایط رفاهی برای زندانیان و کارکنان امری ضروری است. این اقدامات می‌تواند به بهبود فرآیندهای اصلاحی و کاهش تجدید جرم در آینده کمک کند.

استاندار گیلان نیز در این دیدار از رویکردهای اصلاحی و تربیتی در حوزه زندانبانی حمایت کرد و اعلام کرد: استان گیلان آماده افزایش حداکثری تخصیص اعتبار برای تعمیر، تجهیز و نوسازی زندان‌ها است. همچنین ظرف هفته آینده از زندان مرکزی رشت بازدید خواهم کرد تا از نزدیک در جریان نیازهای این مجموعه قرار گیرم.

حق‌شناس همچنین امکان همکاری با سازمان منابع طبیعی و دیگر نهادهای مرتبط را برای تسریع در اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی برای زندانیان فراهم کرد و گفت: حمایت از پروژه‌هایی که بتوانند به کاهش تراکم زندان‌ها و ادغام مجدد زندانیان در جامعه کمک کنند، اولویت استان خواهد بود.

این دیدار با تأکید بر نقش مهم همکاری‌های بین‌بخشی در تحول حوزه زندانبانی و ارتقای سطح خدمات رفاهی و اصلاحی به پایان رسید.

انتهای خبر /

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha