
رئیس دانشگاه فردوسی با همراهی جمعی از اساتید این مرکز علمی به منظور آشنایی با فرآیندهای اصلاحی و تربیتی ، از زندان مرکزی مشهد بازدید کرد .
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اداره کل زندان های استان خراسان رضوی ، دکتر عبدالرضا جوان در ابتدای این بازدید در نشست هماندیشی با قضات ناظر زندان و مدیر این مجموعه شرکت و در خصوص راهکارهای مدیریت علمی زندان به بحث و تبادل نظر پرداخت و در ادامه با حضور در واحد مراقبت و سلامت زندان ، اقدامات موثر در پایشهای اولیه زندانیان تازه وارد را از نزدیک مشاهده کردند .
دکتر جوان همچنین از کارگاه های اشتغال ، کتابخانه ، سینما و باشگاه ورزشی این مجموعه بازدید و سپس در مرکز مشاوره و روان درمانی با مشاهده جلسات در حال برگزاری NA و مشاوره های فردی و گروهی ، با فعالیت های گسترده این مرکز آشنا و در مراسم تجلیل جمعی از روانشناسان این واحد که به مناسبت فرارسیدن روز روانشناس برگزار شد شرکت کرد.
رئیس دانشگاه فردوسی در خاتمه بازدید ضمن تقدیر از اقدامات شایسته ای که در این زندان در حال انجام است اظهار داشت جهت ارتقاء کیفیت ارائه خدمات آمادگی تشکیل کمیته های مشترک پژوهش محور وجود دارد.
روشان مدیرکل زندان های خراسان رضوی نیز در نشست مشورتی این بازدید ، ضمن تشریح کارکردهای ترسیم شده برای زندان های کشور ، بازپروری و اقدامات اصلاحی و تربیتی را به عنوان شاخصه متمایز کننده با سیستم زندانبانی سایر نقاط دنیا عنوان کرد و بر تداوم همکاری زندان های استان با مراکز علمی و دانشگاهی برای دستیابی به یک الگوی تاثیرگذار در بهبود ارتقاء کیفیت خدمات به زندانیان تاکید کرد.
انتهای خبر/
نظر شما