بازدید مدیرکل زندان‌های آذربایجان شرقی از زندان مراغه

محمد جوادی، مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان آذربایجان شرقی، در سفر یک‌روزه خود به شهرستان مراغه، از زندان این شهرستان و پروژه در حال احداث زندان جدید بازدید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اداره‌کل زندان‌های آذربایجان شرقی،در جریان این بازدید، جوادی ضمن حضور در بخش‌های مختلف زندان مراغه و دیدار با پرسنل، در نشستی صمیمی به بررسی مسائل و دغدغه‌های کارکنان پرداخت و از زحمات آن‌ها قدردانی کرد.

وی با اشاره به نقش مؤثر کارکنان زندان‌ها در اجرای برنامه‌های اصلاحی و تربیتی، تلاش‌های جهادی آنان را عامل اصلی موفقیت در کسب رتبه برتر استان در زمینه اشتغال زندانیان و اجرای برنامه‌های تربیتی دانست.

مدیرکل زندان‌های استان همچنین از مراحل پیشرفت فیزیکی پروژه زندان جدید مراغه بازدید و بر تسریع روند اجرایی آن تأکید کرد. وی راه‌اندازی این مجموعه جدید را گامی مهم در بهبود شرایط نگهداری زندانیان، افزایش ظرفیت و اجرای بهتر برنامه‌های اصلاحی عنوان کرد.

در ادامه این سفر، جوادی به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) از اندرزگاه زنان بازدید و با زندانیان زن دیدار و گفتگو کرد.

وی ضمن تبریک این روز، بر اهمیت توجه به کرامت انسانی و اجرای برنامه‌های فرهنگی، آموزشی و حرفه‌آموزی ویژه بانوان زندانی تأکید کرد. این بازدید با هدف بررسی میدانی وضعیت زندان مراغه، و پیگیری روند اجرای پروژه‌های عمرانی مرتبط با زندان صورت گرفت.

بازدید مدیرکل زندان‌های آذربایجان شرقی از زندان مراغه

بازدید مدیرکل زندان‌های آذربایجان شرقی از زندان مراغه

بازدید مدیرکل زندان‌های آذربایجان شرقی از زندان مراغه

بازدید مدیرکل زندان‌های آذربایجان شرقی از زندان مراغه

انتهای خبر/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha