پیگیری پروژه‌های عمرانی و اصلاحی در نشست قائم مقام زندان‌های خراسان شمالی با فرماندار بجنورد

در نشست تعاملی ولی‌الله صابری قائم مقام زندان‌های استان و رضا استاجی رئیس زندان مرکزی بجنورد با فرماندر شهرستان بجنورد، بر ضرورت تسریع در تکمیل پروژه‌های نیمه تمام زندان و تقویت برنامه‌های اصلاحی و تربیتی برای بازگشت موفق زندانیان به جامعه تاکید شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندان‌های خراسان شمالی، در این نشست که با هدف بررسی روند پیشرفت پروژه‌های زندان و برنامه‌های اصلاحی و تربیتی زندانیان تشکیل شد، ولی‌الله صابری قائم مقام زندان‌های استان ضمن تشکر از حمایت‌های فرمانداری، بر ضرورت تخصیص بودجه کافی و تسریع در تکمیل پروژه‌ها نیمه تمام زندان تاکید کرد. ایشان با اشاره به اهمیت زیرساخت‌های فیزیکی در بهبود فرآیندهای نگهداری و اصلاحی، اظهار داشت: تکمیل پروژه‌های عمرانی، نقش تعیین‌کننده‌ای در افزایش استانداردهای نگهداری، ارتقاء سطح خدمات به زندانیان و تقویت برنامه‌های بازپروری خواهد داشت.

در ادامه رضا استاجی رئیس زندان مرکزی بجنورد، گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه اصلاح و تربیت ارائه کرد. وی با اشاره به اهمیت فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی و مهارتی در فرایند بازاجتماعی کردن زندانیان عنوان داشت: با توسعه برنامه‌های اصلاحی تلاش می‌کنیم زمینه بازگشت سالم و موثر زندانیان به جامعه را فراهم کنیم. اجرای دوره‌های آموزشی، مهارت‌آموزی، مشاوره‌های روانشناسی و برگزاری فعالیت‌های فرهنگی، مذهبی از مهم‌ترین محورهای این برنامهاست.

محمدرضا موفق فرماندارشهرستان بجنورد نیز در این نشست ضمن قدردانی از تلاش‌های مجموعه زندان، آمادگی فرمانداری را برای حمایت از پروژهای عمرانی و برنامه‌های اصلاحی اعلام کرد و بر اهمیت هم‌افزایی همه دستگاه‌های اجرایی برای بهبود شرایط زندان‌ها تاکید نمود.

این جلسه با طرح پیشنهادهایی برای تسریع در روند تامین اعتبارات و بررسی راهکارهای مشترک برای توسعه برنامه‌های فرهنگی و تربیتی به پایان رسید.

انتهای خبر/

اخبار " سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی " را در کانال پیام‌رسان " بله " به آدرس http://ble.ir/prisons دنبال کنید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha