ارزیابی مطلوب معاون قضایی دادگستری خراسان شمالی در بازدید از زندان مرکزی بجنورد

در پی بازدید معاون قضایی، برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات دادگستری استان از زندان مرکزی بجنورد، شرایط موجود با ارزیابی مثبت و توجه به روند اصلاحی و تربیتی زندانیان مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندان‌های خراسان شمالی، میرعلم سیدی معاون قضایی، برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات دادگستری استان با همراهی رضا استاجی رئیس زندان مرکزی بجنورد ضمن بازدید از قسمت‌های مختلف زندان از جمله مرکز دادرسی الکترونیکی، دفتر خدمات قضایی مستقر در زندان و همچنین مجتمع‌های فرهنگی و تربیتی، اشتغال و حرفه‌آموزی و مرکز اجتماع درمان‌مدار و مطلوب ارزیابی نمودن فعالیت‌های در حال انجام، اهتمام مسئولین زندان را در بازاجتماعی نمودن زندانیان ستود و بر تقویت برنامه‌های اصلاحی و تربیتی تاکید نمود.

ارزیابی مطلوب معاون قضایی دادگستری خراسان شمالی در بازدید از زندان مرکزی بجنورد

رضا استاجی رئیس زندان مرکزی بجنور در حاشیه این بازدید با قدردانی از حمایت‌های ارزشمند مجموعه قضایی استان و مدیریت مدبرانه مدیرکل زندان‌های استان اظهار داشت: پیشرفت‌های حاصل شده در حوزه‌های اصلاحی، تربیتی و توانمندسازی زندانیان، مرهون نگاه حمایتی و راهبردی مراجع قضایی استان و رهنمودهای موثر مدیرکل زندان‌های استان است. بی شک استمرار این حمایت‌ها زمینه‌ساز دستیابی به اهداف والای اصلاح و بازاجتماعی‌سازی زندانیان خواهد بود.

ارزیابی مطلوب معاون قضایی دادگستری خراسان شمالی در بازدید از زندان مرکزی بجنورد

انتهای خبر/

اخبار " سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی " را در کانال پیام‌رسان " بله " به آدرس http://ble.ir/prisons دنبال کنید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha